Scoor de leukste sinterklaascadeaus voor minder dan €25,-

De sint is weer in het land! Dat betekent dat het weer bijna tijd is voor pakjesavond. Wij helpen je met het vinden van de leukste sinterklaascadeaus voor minder dan €25,-

1. Deal

Deal boxershorts heb je in allerlei verschillende printjes. Zo zit er voor iedereen wat tussen. Zo hebben we bijvoorbeeld voor de dierenliefhebber niet alleen boxers met honden erop maar ook met bad eenden! Daarnaast heb je bij ons ook keus uit verschillende ruitjes patronen in meerdere kleuren.

Deal Boxer DogDeal Boxer Big Check donkerblauw

2. Hom shirts

Een basic wit shirt is altijd goed om cadeau te geven. Je kunt een wit shirt namelijk op verschillende manieren combineren. Zo kun je een wit shirt leuk op een jeans dragen. Of met een stoer jasje.  Maar ook kun je een wit shirt onder een net pak dragen. Daarom zit je dus altijd goed met deze shirts van Hom!

 

Hom T-shirt Smart cotton witHom V-shirt Smart cotton wit

3. Happy socks

Maak iemand helemaal happy met een paar Happy socks! Deze sokken zijn natuurlijk super leuk om cadeau te krijgen. Kies voor Happy socks die passen bij de persoon die het cadeau ontvangen gaat. Zo hebben we bijvoorbeeld sokken met snoepjes of ijsjes voor de zoetekauw. Maar ook sokken met hamburgers of hotdogs.

Happy Socks Sokken Hamburger zwart Happy Socks Sokken Ice cream flat

4.Puma longboxer active microfiber

Een leuk cadeau voor iemand die graag sport. Deze boxershort is ideaal voor sporten omdat er met alles rekening is gehouden. Zo zijn de naden plat gemaakt voor zo min mogelijk irritatie en de mesh-voering zorgt voor afvoer van lucht.

Puma Longboxer Active (1)Puma Longboxer Active (1)

5. Apollo sokken

meer van de basic sokken?  Geef dan deze sokken van Apollo cadeau. Deze sokken kun je gemakkelijk met iedere outfit combineren. Ook bieden de sokken de nodige comfort door de platte teennaad en de aansluitende fit. In dit voordeelpack bevinden zich 3 paar effen gekleurde sokken. Deze sokken zijn verkrijgbaar in het zwart, grijs en donkerblauw. Maar we hebben ze ook met verschillende printjes.

Apollo sokken grijs 3-packApollo sokken zwart 3-pack

Inpakservice

Toch niet helemaal wat je zocht? Op onze cadeau pagina vind je nog meer leuke cadeaus. Wij pakken de cadeaus ook graag voor je in! Geef dit in de opmerkingen aan en wij zullen het in een leuk cadeaupapiertje verpakken.

 

Dimenno.nl https://www.feedbackcompany.com/nl-nl/reviews/dimenno-nl/
Customers have rated Dimenno.nl with a 8.9, based on 3076 reviews on the scale of 10. See reviews