• Voor 16:00u besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf 40,-

Leuke Happy Socks? Shop ze bij Dimenno

Geef je zakelijke outfit een knipoog door er Happy Socks onder te dragen. Zeker weten dat op de volgende meeting het ijs snel gebroken is. Of match de kleur van de sokken met de rest van je outfit, voor een stijlvol resultaat. Het doel, een alledaags kledingstuk – de sok - hip maken, heeft Happy Socks zeker behaald. 

Kleurrijke motieven en opvallende prints

Vrolijkere exemplaren zijn haast ondenkbaar. De sokken van Happy Socks zijn immers stuk voor stuk voorzien van de leukste kleuren en gekste motieven. Maar naast een fraai uiterlijk zijn de twee Zweedse vrienden die in 2008 de Happy Socks hebben geïntroduceerd ook de kwaliteit niet uit het oog verloren. Een lumineus idee staat aan de basis van de vrolijke sokken: laten we een beetje geluk verspreiden door een alledaags voorwerp om te toveren in een kleurrijk stukje design. Dat alledaagse voorwerp was de sok. Het kleurrijke stukje design is uitgegroeid tot een haast eindeloze reeks van modellen, designs, kleuren en patronen. Inmiddels zijn de Happy Socks verkrijgbaar in 70 landen, waaronder natuurlijk Nederland. In Tilburg verkrijgbaar in de winkel van Dimenno en op dimenno.nl.

Vrolijke voeten met Happy Socks

Naast het verspreiden van vrolijkheid zijn gedegen kwaliteit en vakmanschap het tweede speerpunt van de Zweden. Voor de Happy Socks wordt alleen de beste kwaliteit katoen gebruikt, waardoor de sok ook na tig keer aan- en uittrekken mooi blijft. Sokken slijten op bekende punten: bij de hielen, of er piept ineens een teen uit de stof. Dankzij de versterkte hiel en teen komt dit bij Happy Socks niet snel voor. Dankzij een zogenoemde silicon washing krimpen de sokken niet in de was.

Op zoek naar Happy Socks in Tilburg?

Heb je een feestje, zakelijke meeting of juist zin in een avondje op de bank? Voor elke gelegenheid, mood en stijl heeft Happy Socks de juiste sok paraat. Bekijk online de collectie en shop Happy socks. Met zo’n opvallende sok, maak je hoe dan ook een statement!

Wist je dat…

  • Je door je sokken binnenstebuiten te wassen, je Happy Socks langer mooi blijven?
  • De bedenkers van Happy Socks vinden dat je de sokken moet dragen die je leuk vindt. Geen mannen- of vrouwenversies dus, maar unisex exemplaren?
  • Happy Socks niet krimpen dankzij silicon washing?

 

 

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.