• Voor 16:00u besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf 40,-

4 Vaderdag cadeaus

Vaderdag is het uitgelezen moment om jouw vader in de schijnwerpers te zetten. Maar waar verwen jij je allerliefste vader mee dit jaar? Het blijft lastig om ieder jaar weer iets anders te bedenken. Daarom geven wij je 4 nuttige tips voor de leukste en handigste Vaderdag cadeaus.

Tip 1: Sokken

Het is en blijft het minst originele cadeau maar sokken doen het altijd goed! Wil je een keer afwijken van de standaard zwarte, grijze of blauwe sokken? Geef je vader dan een fleurig paar sokken van Happy Socks of Bjorn Borg cadeau. 

Tip 2: Zwembroek

Het is nu medio juni en de zomer staat (gelukkig) voor de deur. Een zwembroek is daarom geen overbodige luxe. Is jouw vader een sportieve zwemmer kies dan voor een strakke zwembroek. Gaat hij liever naar het strand dan is een wijd model perfect voor hem. 

Tip 3: Slippers

De vakantie staat bijna voor de deur en de temperaturen zijn inmiddels al een stuk aangenamer. Een paar trendy slippers is dus een leuk Vaderdag cadeau. Hiermee kan hij niet alleen op vakantie over de boulevard slenteren maar ook thuis zijn slippers hartstikke handig. Je vader schiet ze namelijk lekker snel aan en uit als hij op zondag lekker buiten in het zonnetje de krant wil lezen.

Tip 4: Pyjama

Slaapt jouw vader altijd graag in een pyjama? Speciaal voor de warmere nachten is er de shortama. Dit is een pyjama met een korte broek en een shirt met korte mouwen. Wil je toch iets sportievers? Geef hem dan een wijde boxershort en een basic T-shirt.

Vaderdag cadeaus

Wij hopen dat je met deze 5 vaderdag tips een leuk cadeau voor jouw vader kan vinden. Met deze tips kan je voor ieder vader een passend Vaderdag cadeau vinden. En of je nu een moderne, een sportieve, een liever-lui-dan-moe of een workaholic pa hebt: iedere vader verdient het om met Vaderdag in het zonnetje gezet te worden! Weet je het nog niet helemaal? 

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.