• Voor 16:00u besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf 35,-

Populaire categorieen

Bjorn Borg zwemkleding voor heren

Wist je dat Bjorn Borg eind jaren zeventig/begin jaren tachtig een glansrijke carrière op het tennisveld heeft gehad? Hij kreeg het voor elkaar om maar liefst vijf keer op rij Wimbledon te winnen. Opeens hield Bjorg het voor gezien. Hij had geen lol meer in het spelletje, naar eigen zeggen. Het was duidelijk dat Bjorn Borg weet wat hij wil. Dat wat hij doet, doet hij goed. Zo begon hij in 1987 zijn eigen kledinglijn die wij nu kennen onder het merk Bjorn Borg. Het merk is inmiddels niet meer weg te denken uit de modewereld. Een Bjorn Borg zwembroek vind je in menig mannen zomergarderobe. Als je kijkt naar afbeeldingen uit die tijd van Bjorn Borg op het tennisveld, dan zie je meteen dat hij een goed gevoel voor stijl en finesse heeft. Borg stelde zich ten doel om met zijn merk een product neer te zetten van hoge kwaliteit, modieus en met een sporty feel. Daarin zijn ze bij Bjorn Borg glansrijk geslaagd. Niet voor niets is het merk al jaren enorm populair.

Bjorn Borg zwembroek heren

Merk zwembroeken worden ook wel geassocieerd met een uitstekende kwaliteit, fijne pasvorm en gebaseerd op de nieuwste modetrends. Of je nu houdt van opvallende kleuren, grappige prints of onopvallende kleuren zoals zwart of donkerblauw, merk zwembroeken maken dit allemaal mogelijk. Ook de zwembroeken van Bjorn Borg voldoen aan alle eisen op het gebied van kwaliteit, comfort en trend.

Bjorn Borg zwemshort of zwemboxer

Ons assortiment Bjorn Borg zwembroeken voor heren bestaat uit strakke en wijde zwembroeken. Deze variëren in lengte. De strakke Bjorn Borg zwemboxers voor heren hebben dezelfde pasvorm als Bjorn Borg boxershorts. Beide hebben lange pijpjes en een voorgevormde cup. Ben je verknocht aan Bjorn Borg boxers, dan zit de Bjorn Borg zwemboxer je ook als gegoten. Heb je liever een wijdere zwembroek dan kun je kiezen voor de Bjorn Borg zwemshort. Deze is verkrijgbaar in veel leuke prints. Kies jouw favoriet en bestel hem op Dimenno.nl!

Dimenno.nl https://www.feedbackcompany.com/nl-nl/reviews/dimenno-nl/
Customers have rated Dimenno.nl with a 8.9, based on 3076 reviews on the scale of 10. See reviews