Productgegevens
Beschrijving
Liefhebbers van ruimtevaart en alles wat daar mee te maken heeft, opgelet! Deze Galaxy 2-pack met shorts van Björn Borg mag jij niet missen. De 2-pack bestaat uit een effen zwart short en een short met toffe galaxy print. De shorts zijn voorzien van de kenmerkende Björn Borg logoband, maar het short met print heeft een speciale touch. De letters van de logoband van dit short zijn namelijk zilver van kleur. Naast dat de shorts er tof uitzien, dragen ze ook zeer prettig. Dit komt doordat de shorts zijn gemaakt van een lichtgewicht microfiber. Dit voelt aan als een tweede huid.

Stofsamenstelling:
90% Polyester
10% Elastaan

Artikelnummer
1941-1142zwar
Ruilen en retourneren

Ruilen of retourneren kan tot 14 dagen na de ontvangst- of afhaaldatum van de bestelling. Lees de voorwaarden en veelgestelde vragen. Het retourzenden van je bestelling is voor eigen rekening. Indien je een artikel wilt ruilen sturen we het nieuwe artikel gratis naar je op.

Meer vragen?
Lees het antwoord op meer veelgestelde vragen op onze klantenservicepagina.

Vraag over dit product?

Heb je een vraag over dit product? Bel ons op 013 - 535 5384 of stuur je vraag per e-mail. We proberen dan dezelfde werkdag nog antwoord te geven.

* Verplichte velden

Dimenno.nl https://www.feedbackcompany.com/nl-nl/reviews/dimenno-nl/
Customers have rated Dimenno.nl with a 8.9, based on 3076 reviews on the scale of 10. See reviews