Populaire categorieen

Armani loungewear, heerlijk voor in huis

Niets is lekkerder dan door het huis lopen in Armani loungewear. Alle Armani loungewear is voorzien van het EA7 logo. Binnen modehuis Giorgio is EA7 het sportieve label. Dat is ook terug te zien aan de loungewear, dit is namelijk stijlvol maar sportief. Wanneer je uit bed stapt of thuiskomt van een dag werken is het heerlijk om je Armani loungewear aan te trekken. De loszittende kleding is erg comfortabel. Ook in de winter kun je in Armani loungewear door het huis rondlopen, de kleding is namelijk lekker warm.

Modieus Armani huispak voor iedere man

Een huispak is comfortabele vrijetijdskleding om in huis te dragen. De huispakken van Armani zien er echter ook stijlvol genoeg uit om ze buitenshuis te dragen wanneer je bijvoorbeeld boodschappen gaat doen. Alle joggings- en loungebroeken zijn voorzien van twee handige steekzakken waarin bijvoorbeeld je telefoon en portemonnee past. De broeken zijn ook voorzien van een koord in de tailleband. Hiermee kun je de broek optimaal passend maken zodat deze niet afzakt.

Bestel vanaf de bank

Voor Armani loungewear hoef je niet naar de winkel, je kunt dit namelijk gewoon thuis vanaf de bank bij ons bestellen. Maak een keuze uit de verschillende loungewear en bestel het gemakkelijk online. Let wel op, de loungewear broeken van Armani vallen smal, wij adviseren om een maat groter te bestellen. Na het bestellen verpakken wij de bestelling direct. Is de bestelling voor 16 uur geplaatst, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden.

Dimenno.nl https://www.feedbackcompany.com/nl-nl/reviews/dimenno-nl/
Customers have rated Dimenno.nl with a 8.9, based on 3076 reviews on the scale of 10. See reviews