Bjorn Borg EK Boxershorts

Nu het EK met rasse schrede dichterbij komt en ook de warmte van het Olympisch vuur nadert, wordt het hoog tijd om ons te bekommeren over onze supportersstrategie. Zonder achterban zijn de Nederlandse topsporters immers nergens. Bjorn Borg komt daarom met EK boxershorts. Alle meespelende landen zijn vertegenwoordigd.

Mensen die het moeilijk vinden achter hun eigen land te staan, Belgen bijvoorbeeld, kunnen ook kiezen voor een neutrale boxershort: een zwarte met heel veel voetballen.

Wanneer je zo’n hippe EK boxershort besteld en je nestelt je samen met je meisje in Bavariajurk op de bank om de wedstrijd te bekijken, vergeet dan niet even een foto te maken van jullie samenzijn. Iedereen die een boxershortfoto post op dimenno.nl maakt kans op 11 Bjorn Borg Boxershorts en bovendien een EK party @ home waarbij Bjorn Borg voor de hapjes, drankjes en mooie serveersters zorgt!. Opsturen dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>